Как да комбинирате сребърни пръстени и стил на обличане?

Подчертаването на женската красота може да става по-много и различни начини. Класическите и стилни бижута са един от най-предпочитаните и задължителни елементи от визията на една дама независимо дали в ежедневието, или при специален повод. Дизайнерските колекции в mmstylebg.com от сребърни пръстени дават възможност за комбинация на бижутата с различни стилове на обличане, запазвайки естетическия вид на пръстена като добре познато бижу.
Ето и няколко съвета за това как да комбинирате сребърни пръстени и стил на обличане.

В много списания ще откриете съвети за това как да залагате на по-малките и дискретни бижута, за да изглеждате стилни. Това е абсолютно вярно като се има предвид, че повечето дизайнери в ювелирния бизнес залагат на концепции за подчертаване на женската красота чрез деликатни и изискани бижута. Не трябва да се пренебрегва и фактът, че едно бижу трябва да е удобно и да бъде продължение на вашата визия, а това няма да е така при пръстени с масивни конструкции и прекалено големи тежки елементи.

Как да комбинирате сребърни пръстени и стил на обличане?

На второ място, цветовото съотношение при избора на бижу, тоалет и физически данни е от изключително значение. Всички нюанси на синия цвят са подходящи както за дами с тъмни, така и за тези със светли очи. Синият, наред с белият и розовият цвят са предпочитани при бижутата, защото подчертават нежността, женската красота и носят успокоение. Можете да съчетаете сребърен пръстен с визията на ежедневието много по-лесно, тъй като цвета на среброто е изключително незадължаващ и универсален за почти всички стилове на обличане. Ако предпочитате да носите не само пръстен, а и колиета, гривни и обеци е добре те да бъдат бижутериен комплект или от една и съща серия. Накрая, но не на последно място, съотношението цена-качество е от огромно значение при покупката на бижу. Традиция е пръстени и бижута от висок клас да бъдат съчетание от сребро с родиево покритие и кристали Swarovski. Резултатът е луксозна визия на изключително достъпна цена.

Публикувано в Аксесоари с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.